Соопштение за предметот Енологија

Се известуваат студентите кои го имаат избрано предметот “ЕНОЛОГИЈА” кај проф. Д-р Ангела Василеска дека семинарските трудови треба да се испратат на e-mail кај предметниот соработник НАЈДОЦНА до 10.01.2018 година (среда).

 

Со почит,

Д-р Ангела Василеска, ред. проф.