ИЗВЕСТУВАЊЕ за испитот по предметот Современи тенденции во туризмот

Испитот по предметот Современи тенденции во туризмот на втор циклус студии се презакажува за 26 .02.2018 год. во 11:00 часот.

 

Предметни професори

Проф.др.Симона Мартиноска

Проф.др.Иванка Нестороска