СООПШТЕНИЕ Проф. д-р. Јове Кекеновски

Предавањата кај Проф. д-р. Јове Кекеновски ќе се одржат во среда со почеток во 10часот. Студентите кои треба да земат оценки за положените предмети да дојдат исто во среда.

 

Со почит,
Проф. д-р. Јове Кекеновски