Соопштение Царинска тарифа

Се известуваат студентите кои полагаа I колоквиум Царинска тарифа дека резултатите од истиот ќе се понишат поради сомнеж за препишување со бубица, а за повторното полагање ќе бидат дополнително известени.

 

Проф. д-р Данијела Милошоска