ИЗВЕСТУВАЊЕ АНГЛИСКИ ЈАЗИК 4

Поради априлската казнена сесија, сите презентации по предметот Англиски јазик 4 ќе се презентираат на  24.04.2018 во 10.00 ч.

 

Проф. Д-р Ирина Петровска