ИЗВЕСТУВАЊЕ за практична работа

Се известуваат сите студенти од насоката туризам дека на 12ти април, четврток во 11.00 часот се закажува последната консултативна средба за практична работа.

Присуството е задолжително!

Место на одржување: амфитеатар

 

Со почит

Проф. д-р. Иванка Нестороска