ИЗВЕСТУВАЊЕ за I (прва) година насока Осигурување - Принципи на управување со ризик

Се известуваат студентите од I (прва) година насока Осигурување дека наставата по предметот “Принципи на управување со ризик” поради службено отсуство на предметниот наставник нема да се одржи на 11.04.2018 година (среда), односно се презакажува за 17.04.2018 година (вторник) во 11:00 часот.

Предметен наставник