СООПШТЕНИЕ за испитите во Априлска сесија кај Проф. Д-р Лилјана Баткоска

Се известуваат студентите од II и III циклус на студии дека испитите во Априлска сесија кај Проф. Д-р Лилјана Баткоска ќе се одржат на ден 16.04.2018 (понеделник) во 11 часот.

 

Од предметниот професор