Известување - Проф.д-р Мирјана Секуловска

Термини за полагање на прв и втор циклус на студии - Проф.д-р Мирјана Секуловска

 

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека Испитите кај Проф.д-р Мирјана Секуловска во Априлска сесија 2018 ќе се одржат во следните термини:

Прв циклус на студии: Петок(20.04.2018) во 12:00 чсаот

Втор циклус на студии: Петок (27.04.2018) во 12:00 часот

 

Предметен професор: Проф.д-р Мирјана Секуловска