Известување за Апсолвентска вечер

Се известуваат Апсолвентите дека апсолвентската вечер ќе биде на 11ти мај во Хотел Амбасадор од 20:00 часот.

Картите можат да се набават по цена од 1200 денари. За повеќе информации повикајте го телефонскиот број подолу.

Со почит Студентски Парламент

Информации на телефон: 078-279-906