Списоци за пракса насока ГИД и ХРМ

Ова се конечните списоци за пракса. Последни приговори ќе се примаат во четврток (10.05.2018) од 10-11 часот.

Со почит,

проф. Симона Мартиноска

 

ГИД I

ГИД II

ГИД III

ХРМ I

ХРМ II

ХРМ III