Термин за полагање втор колоквиум - Социјална патологија

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ СТУДЕНТИ КОИ ВОЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2017/2018СЛУШААТ СОЦИЈАЛНА ПАТОЛОГИЈА  КАЈ ПРОФ. Д-Р ПЕРЕ АСЛИМОСКИ  дека вториот колоквиум ќе се одржи во Четврток(17.05.2018 година) во 09:00 часот.

 

Предметен професор:                                                                                           

Проф.д- р Пере Аслимоски