ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД СТУДИСКА ПРОГРАМА ТУРИЗАМ ЗА ПРАКСА

Во понеделник, 14 мај 2018 година во 12 часот ќе се дефинира крајниот распоред за пракса по објекти. Присуството е задолжително за сите студенти.

 

Проф. др Иванка Нестороска