ИЗВЕСТУВАЊЕ - ЦАРИНА И ШПЕДИЦИЈА

Се известуваат студентите од насоката ЦАРИНА И ШПЕДИЦИЈА дека на 17.05.2018 година (четврток) со почеток во 12:00 часот ќе се одржи обука/клиничка настава за спроведување на практичната работа во летниот семестар 2017/2018 година. Во истиот термин ќе се спроведи и распоредување за обавување на практичната работа.

Присуството е задолжително за сите студенти од насоката ЦАРИНА И ШПЕДИЦИЈА кои имаат запишано парен семестар.