СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНА ПРАКСА – МЕНАЏМЕНТ ВО УСЛУЖЕН СЕКТОР

Се известуваат студентите од насоката МЕНАЏМЕНТ ВО УСЛУЖЕН СЕКТОР дека на 12.05.2018 година (понеделник) со почеток во 12:00 часот ќе се спроведи распоредување за обавување на практична работа.

Присуството е задолжително за сите студенти од насоката МЕНАЏМЕНТ ВО УСЛУЖЕН СЕКТОР кои имаат запишано парен семестар.