Термини за полагање втори колоквиуми кај Проф.д-р Лилјана Баткоска

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ СТУДЕНТИ КОИ ВОЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2017/2018СЛУШААТ предмети КАЈПРОФ. Д-Р ЛИЛЈАНА БАТКОСКАдекавторите колоквиуми ќе се одржат во следните термини:

 

  • ПСИХОЛОГИЈА ВО ТУРИЗМОТ, ПСИХОЛОГИЈА ВО УГОСТИТЕЛСТВО И БИЗНИС ПСИХОЛОГИЈА ВО СРЕДА(16.05.2018) ВО 10:00 ЧАСОТ, Амфитеатар.
  • КРИМИНАЛИСТИЧКА ПСИХОЛОГИЈА ВО ЧЕТВРТОК (17.05.2018) ВО 10:00 ЧАСОТ, Предавална (1).

 

Предметен професор:                                                                                           

Проф.д- р Лилјана Баткоска