Известување - 2 и 3 циклус - Проф.д-р Лилјана Баткоска

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ СТУДЕНТИ на II и III циклус кои во Јунска сесија 2018  ќе полагаат Испити кај Проф.д-р Лилјана Баткоска дека Испитите ќе се полагаат воПонеделник (18.06.2018), но во 11:00 часот.

 

Предметен професор:

Проф. д-р Лилјана Баткоска