Соопштение проф. Симона Мартиноска Оценки

Оценки кај проф. д-р Симона Мартиноска студентите кои положиле ќе може да земат на ден25.06.2018 (понеделник) во 10.30 часот

 

проф. д-р Симона Мартиноска