Четврт Уписен Рок 2018

Почитувани идни студенти на ФТУ,

Доколку ги пропуштивте претходните уписни рокови за Конкурсот за запишување студенти на прв циклус студии на ФТУ во академска 2018/2019 година, го најавуваме и четвртиот уписен рок кој ќе се реализира на 03.10.2018 година. Ве очекуваме...