САЕМ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ И ПАЗАР НА ИДЕИ

Настанот кој ќе има цел да ги соедини работодавците и искусните професионалци со барателите на работа под еден кров ќе се одржи на 05.10.2018 г. во непосредна близина на ТЦ Амам во период од 12 до 15 часот.

Се препорачува присуство на студенти од сите насоки при ФТУ - Охрид.

http://ohrid.gov.mk/index.asp?PodatociID=7147