Известување – ИНВЕСТИЦИОНЕН МЕНАЏМЕНТ

Се известуваат студентите од IV студиска година кои го избрале предметот “Инвестиционен менаџмент” дека предавањата ќе започнат во среда, 17.10.2018 година, во 11 часот.

 

Предметен наставник,

проф. д-р Вера Караџова