Соопштение - Управувачко Сметководство

Им се соопштува на студентите кои го избрале предметот Управувачко сметководство да се јават кај предметниот наставник на 19.10.2018 год. (петок) во 11.00 часот.

 

Доц. Д-р Ирина Јолдеска