СООПШТЕНИЕ ЗА ПРЕЗАКАЖУВАЊЕ НА ПРЕДАВАЊА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО - 24.10.2018 - ПРОФ. КОРУНОВСКИ

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ СЛУШААТ ПРЕДМЕТИТЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО КАЈ ПРОФ. САШО КОРУНОВСКИ ДЕКА ПРЕДАВАЊАТА ЗАКАЖАНИ НА ДЕН 24.10.2018 – СРЕДА СЕ ПРЕЗАКАЖУВААТ НА 25.10.2018 - ЧЕТВРТОК СО ПОЧЕТОК ОД 08:30 ЧАСОТ

Предметен наставник:

Проф. Д-р Сашо Коруновски