Известување проф. Д-р Ангела Василеска - Енологија

Се известуваат студентите кои го имаат избрано предметот “ЕНОЛОГИЈА” кај проф. Д-р Ангела Василеска дека семинарските трудови треба да се испратат на e-mail maja.georgioska@uklo.еdu.mk НАЈДОЦНА до петок 11.01.2019 година.

 

Д-р Ангела Василеска, ред. проф.