Известување за термин за полагање колоквиум кај Проф.д-р Мирјана Секуловска

Се известуваат студентите кои во зимскиот семестар 2018/19  го слушаат предметот ЛОГИСТИЧКИ СИСТЕМИ кај Проф.д-р Мирјана Секуловска дека колоквиумот по предметот ќе се одржи во Вторник (22.01.2019) во 12:00 часот.