Известување за предавање Фискален систем и Транспорт и осигурување во меѓународна трговија

Се  известуваат студентите дека предавањата по предметот Фискален систем ќе се оджуваат во понеделник во 12 часот и Транспорт и осигурување во меѓународна трговија ќе се оджуваат во понеделник во 14 часот, почнувајќи од 25.02.2019 година.

 

Проф. Д-р Ивица Смиљковски