ИЗВЕСТУВАЊЕ за часовите по предметот Анимации во туризмот

Терминот за часовите по предметот Анимации во туризмот од 19.03.2019 (вторник) се презакажува за 20.03.2019 (среда)во 12:00 часот.

 

Проф.др.Иванка Нестороска