Огласна табла

СООПШТЕНИЕ ЗА ПРЕЗАКАЖУВАЊЕ НА ПРЕДАВАЊА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО - 24.10.2018 - ПРОФ. КОРУНОВСКИ

22/10/2018 - 14:43

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ СЛУШААТ ПРЕДМЕТИТЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО КАЈ ПРОФ. САШО КОРУНОВСКИ ДЕКА ПРЕДАВАЊАТА ЗАКАЖАНИ НА ДЕН 24.10.2018 – СРЕДА СЕ ПРЕЗАКАЖУВААТ НА 25.10.2018 - ЧЕТВРТОК СО ПОЧЕТОК ОД 08:30 ЧАСОТ

Предметен наставник:

Проф. Д-р Сашо Коруновски

Соопштение - Управувачко Сметководство

18/10/2018 - 16:27

Им се соопштува на студентите кои го избрале предметот Управувачко сметководство да се јават кај предметниот наставник на 19.10.2018 год. (петок) во 11.00 часот.

 

Доц. Д-р Ирина Јолдеска

                                                                               

 

                                                                             

 

СООПШТЕНИЕ - Настава по Француски јазик 2

17/10/2018 - 12:39

Се известуваат студентите кои ја следат наставата по предметот Француски јазик 2 дека истата  ќе започне во петок, 19.10.2018 г. во 12.30 часот.

Награди добиени на меѓународниот гастрономски натпревар ГАСТРОМАК 2018

17/10/2018 - 12:34

Во периодот 9-11 октомври 2018 година, на меѓународниот гастрономски натпревар ГАСТРОМАК 2018 учествуваа студенти од Факултетот за туризам и угостителство како натпреварувачи и како учесници на мастер класови од познати готвачи. Нашите студенти освоија две медалји и пехар. На ГАСТРОМАК 2018 учествуваа:

 

Проф. д-р Васо Цуцулески и студентите:

 

Ивица Андрески

Даниел Здравески

Катерина Наковска

Рубин Цветаноски

Александар Фармакоски

Известување од Студентски Сојуз за попуст во Пицерија Немо

15/10/2018 - 15:03

Во пицерија NEMO секој работен ден од 09:00 до 23:00часот од 17.10.2018 секој Студент од Факултетот за Туризам и Угостителство има Попуст од 15% на целосна сметка со нивна легитимација.

СООПШТЕНИЕ - Реосигурување

15/10/2018 - 13:27

Се информираат студентите дека настава по предметот Реосигурување ќе се одржи на ден 17.10.2018 година во 10 часот.

 

Проф. д-р Снежана Дичевска

 

 

СООПШТЕНИЕ - Корпоративно финансиско управување

15/10/2018 - 13:25

Се информираат студентите дека настава по предметот Корпоративно финансиско управување ќе се одржи на ден 16.10.2018 година во 10 часот.

 

Проф. д-р Снежана Дичевска

 

Известување – ИНВЕСТИЦИОНЕН МЕНАЏМЕНТ

15/10/2018 - 12:59

Се известуваат студентите од IV студиска година кои го избрале предметот “Инвестиционен менаџмент” дека предавањата ќе започнат во среда, 17.10.2018 година, во 11 часот.

 

Предметен наставник,

проф. д-р Вера Караџова

 

Известување – ЕКОНОМИКА НА ЕУ

15/10/2018 - 12:55

Се известуваат студентите од III студиска година кои го избрале предметот “Економика на ЕУ” дека предавањата ќе започнат во вторник, 16.10.2018 година, во 11 часот.

 

Предметен наставник,

проф. д-р Вера Караџова

ИЗВЕСТУВАЊЕ ИЗБОРЕН АНГЛИСКИ ЈАЗИК 5 И 7 СЕМЕСТАР СИТЕ НАСОКИ

12/10/2018 - 11:20

ПРЕДАВАЊАТА ПО ИЗБОРЕН  АНГЛИСКИ ЈАЗИК 5 И 7 СЕМЕСТАР  СИТЕ НАСОКИ  ЌЕ СЕ ОДРЖУВААТ ВО ПОНЕДЕЛНИК ВО КАБИНЕТОТ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ВО 11.00 ч.

 

Предметен  наставник

Проф. Д-р Ирина Петровска

СООПШТЕНИЕ Сметководство

09/10/2018 - 16:24

Им се соопштува на студентите кои го слушаат предметот Сметководство дека предавањата ќе се одржуваат секој четврток од 11.00 часот.

 

Проф.д-р Деса Косаркоска

Доц.д-р Ирина Јолдеска

СООПШТЕНИЕ - Организирање на конгреси и средби

08/10/2018 - 13:27

Студентите кои што го одбрале предметот Организирање на конгреси и средби да дојдат во Понеделник 15.10.2018 во 11:00ч за првото предавање.

 

Проф. Д-р Иванка Нестороска