Факултетско студентско собрание

СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023

18/08/2023|0 Comments

СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА (PDF) *PDF документот ги содржи испитните сесии за сите насоки на сите три циклуси на студирање.

Распоред практична настава насока Туризам

01/06/2023|0 Comments

Распоред на студентите за изведување практична настава од насока Туризам (прва, втора и трета година). Студентите кои се од другите градови (маркирани со жолто) да се изјаснат во кој објект ќе ја изведуваат практичната настава. [...]

ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023

12/05/2023|0 Comments

ИНСТРУКЦИИ: 1) За преглед на испитната сесија на мобилен, потребно е да се спушти апликацијата Google Sheets: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.docs.editors.sheets&hl=en_US&pli=1 2) По отворање на сесијата, може да се исклучи интернетот на телефонот и може да се пребарува [...]

Распоред на часови – летен семестар

24/01/2023|0 Comments

РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ГАСТРОНОМИЈА-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ХОТЕЛСКО-РЕСТОРАНСКИ-МЕНАЏМЕНТ-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ОСИГУРУВАЊЕ-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-МЕНАЏМЕНТ-ВО-УСЛУЖЕН-СЕКТОР-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ТУРИЗАМ-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ЦАРИНА-И-ШПЕДИЦИЈА-2022-23.docx

Испитна сесија Јануари 2023

27/12/2022|0 Comments

Агрегатната сесија за прв, втор и трет циклус е достапна на следниот линк https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VeuaX5fNL-DKtcwzDIcU__B94Ton5nt0GyiFiOajTes/edit?usp=sharing Мобилна апликација (Google Sheets) потребна за преглед на сесијата на следниот линк https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.docs.editors.sheets&hl=en&gl=US&pli=1 vtor_ciklus_januari_2023.xlsx […]

Испитна сесија Јануари 2023

27/12/2022|0 Comments

Агрегатната сесија за прв, втор и трет циклус е достапна на следниот линк https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VeuaX5fNL-DKtcwzDIcU__B94Ton5nt0GyiFiOajTes/edit?usp=sharing Мобилна апликација (Google Sheets) потребна за преглед на сесијата на следниот линк https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.docs.editors.sheets&hl=en&gl=US&pli=1 prv_ciklus_januari_2023.xlsx

Распоред настава за учебна 2022/23

29/09/2022|0 Comments

РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ГАСТРОНОМИЈА-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ТУРИЗАМ-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-МЕНАЏМЕНТ-ВО-УСЛУЖЕН-СЕКТОР-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ХОТЕЛСКО-РЕСТОРАНСКИ-МЕНАЏМЕНТ-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ОСИГУРУВАЊЕ-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ЦАРИНА-И-ШПЕДИЦИЈА-2022-23.docx

Oдложени испити од 16.09.2022

22/08/2022|0 Comments

Се известуваат студентите дека испитите закажани на 16.09.2022 година се одложени. Испитите кај проф д-р Цветко Андреески ќе се одржат на 22.09.2022 година во 10 часот, а испитите кај проф д-р Ангела Паскуале ќе се [...]

РАСПОРЕД ЗА СТУДЕНТСКА ПРАКСА ВО ЦАРИНСКАТА УПРАВА 2022 ЗА СТУДЕНТИТЕ НА НАСОКОТА ЦАРИНА ШПЕДИЦИЈА ПРВА, ВТОРА И ТРЕТА ГОДИНА НА СТУДИИ

02/06/2022|0 Comments

Распоред на студентите за студентска пракса од насоката Царина и шпедиција прва, втора и трета година на студии. Локациите на царинските испостави можете да ги најдете на следниот линк customs.gov.mk/index.php/mk/za-nas-mk/koi-sme-nie/organizacija-mk/carinarnici-i-ispostavi-mk Раководител на наставно-научна организациона единица [...]

Распоред 2021-2022

04/10/2021|1 Comment

Carina-i-spedicija.pdf HRM.pdf MUS.pdf Osiguruvanje.pdf Gastronomija.pdf Turuzam.pdf