јуни 2020

Се известуваат студентите на насока БФК испитот во јунска сесија по предметот Криминалистичка техника кај проф д-р Борис Мургоски ќе се одржи на 19 јуни 2020 година во 11 часот во прва декада, и 15 јули 2020 година во 11 часот во втора декада....

Им се соопштува на студентите дека испитите по предметите КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО и ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО се презакажуваат за ден 16.06.2020 - ВТОРНИК во 12:00 ЧАСОТ Предметен наставник ...

Почитувани Колеги, втор колоквиум по предметите Меѓународен туризам, Анимации во туризмот и Менаџмент на настани ќе се полага на 12 јуни во 08:45 часот. Проф. Нестороска...