јуни 2020

Почитувани Колеги, Со оглед дека 5 јуни е неработен ден, Ве известувам дека колоквиумот е презакажан за *4 јуни (четврток) во 08:45 часот.* *Задолжително носете маски и заштитни ракавици!* Проф. Нестороска...