октомври 2020

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот ПОЗНАВАЊЕ НА СТОКА СО НАУКА ЗА ИСХРАНА дека часовите ќе се одржат во вторник во 14 часот (онлајн), а студентите кои го слушаат предметот ЦАРИНСКО ПОЗНАВАЊЕ НА СТОКАТА ќе имаат часови во понеделник во 12 часот (онлајн). Со...

Се известуваат студентите кои ги слушаат предметите ЦАРИНСКО РАБОТЕЊЕ и ЦАРИНСКО ПРАВО дека часовите ќе се одржуваат онлајн. Со почит, проф. д-р Данијела Милошоска...

Сеизвестуваат студентите кои го слушаат предметот *Познавање на стока со наука за исхрана* дека часовите ќе се одржат со физичко присуство во вторник (13.10) со почеток *во 10 часот*. Со почит, проф. д-р Ангела Васиелска...

Им се соопштува на сите студенти кои ги слушаат предметите КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО и ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО во зимскиот семестар на академската 2020/21 година дека предавањата ќе се одржуваат по електронски пат (on-line) со видео конференција. ON-LINE предавањата со видео-конференција (on-line streaming) ќе се врши...