30 12, 2021

СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТИТЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО – ЈАНУАРИ 2021

2021-12-30T11:51:40+00:00декември 30, 2021|Огласна табла, Прв циклус, Резултати Прв Циклус|

Им се соопштува на студентите дека ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ (и поправниот [...]

24 12, 2021

Гостување на доц.д-р Климент Наумов, заедно со директорот на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, д-р. Љупчо Јаневски во емисијата „Прашалник“

2021-12-24T20:00:27+00:00декември 24, 2021|Вести и новости, Огласна табла|

На ден 23.12.2021 доц. д-р Климент Наумов гостуваше во емисијата [...]

Go to Top