29 04, 2021

СООПШТЕНИЕ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ПРВ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ГАСТРОНОМСКИ ТУРИЗАМ – 2020-21 – ЛЕТЕН СЕМЕСТАР – ДОЦ. Д-Р МИХАЕЛ РИСТЕСКИ

2021-04-29T21:31:33+00:00април 29, 2021|Огласна табла, Прв циклус, Соопштенија Прв Циклус|

Им се соопштува на студентите кои го слушаат предметот ГАСТРОНОМСКИ [...]

15 04, 2021

Професорот Климе Попоски активно учествуваше во изработката на публикацијата насловена „INDEX INSURANCE: 2020 STATUS AND REGULATORY CHALLENGES“

2021-04-15T15:15:10+00:00април 15, 2021|Вести и новости, Огласна табла|

„Професорот Климе Попоски активно учествуваше во изработката на публикацијата насловена „INDEX [...]

Go to Top