*СООПШТЕНИЕ *

*Им се соопштува на студентите дека испитот по предметот КРИМИНАЛИСТИЧКА ПСИХОЛОГИЈА ќе се одржи на 28..06.2021., понеделник, во 12 часот. *

*проф.д-р Драгана Батиќ *