Почитувани студенти,
Ве известуваме дека испитот по предметот Криминалистичка психологија во втора декада ќе се одржи во Понеделник (12.07.2021) во 12:00 часот.
Студентите треба претходно обврзно да го имааат пријавено испитот во службата за студентски прашања.

Проф.д-р Драга Батиќ Охрид, 07.07.2021