Почитувани,

Ве информираме дека на ден 19.12.2021 од 10 до 14 часот ќе се одржи крводарителска акција во спортската сала на ОУ „Григор Прличев“ во Охрид, која е предвидена во годишниот календар и која традиционално се организира во просториите на ФТУ.
Поради моменталната ситуација со ковид-19, оваа година се одлучи крводарителската акција да се одржи во спортската сала наместо во просториите на факултетот.