Искористете ја можноста и поминете го летото активно. Бидете дел од програмата WORK & TRAVEL која ви дава можност да зарботите и да остварите нови пријателства.
Настанот можете да го следите преку Google meet платформата, на следниот линк:
meet.google.com/qkn-ghco-dmz