Почитувани студенти,
Ве информираме дека линковите за воведните online предавања зa предметите Безбедност во туризмот и Социјална патологија се испратени на Вашите mail адреси оставени во iknow системот.
Во наредните денови најдоца до Среда (02.03.2022) се молат сите студенти кои не добиле mali со линк да се обратат кај м-р Елена Ќосеска ( elena_koseska@live.com). При испраќањето на mail до м-р Елена Ќосеска треба да се нагласи следното: за кој предмет станува збор и насоката на студентот.
Проф.д-р Пере Аслимоски Охрид, 28.02.2022