Почитувани колеги,
Вашите слики од апсолвентското сликање можете да ги подигнете почнувајќи од Петок(4.3.2022 год.) секој работен ден во период од 10:00 до 13:00 часот во просториите на Факултетското студентско собрание(веднаш до бифето на ФТУ).
Со почит, Игор Пешевски Претседател на ФСС