Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Царинска тарифа дека почнувајќи од утре (20.04) па натаму часовите ќе се одржуваат со физичко присуство секоја среда во 12 часот.
Со почит, проф. д-р Данијела Милошоска