Почитувани студенти,

Ве покануваме на едночасовна онлајн презентација за Програмата Coke Summership на Пивара Скопје. Станува збор за летна пракса наменета за студенти во завршна година на студии, која ќе се оддржи во периодот од 4 Јули до 29 Јули 2022

На презентацијата ќе се обратат претставници од Пивара Скопје кои ќе ги споделат со вас сите детали за Coke Summership програмата, можностите кои ви ги нуди и што е она што може да го очекувате од вашата вклученост во Пивара Скопје.

Повеќе детали за програмата во меѓувреме може да прочитате на cokesummership.mk

За сите заинтересирани студенти, сесијата ќе се одржи во четврток, 26-ти Mај, со почеток во 13:00ч. на платформата Microsoft Teams. За да се прклучите на истата следете го следниот линк <teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_OWVmMDFjYzItNzg5MC00NGZhLWI1OWMtZTQ0NjRhMDMzZmM0%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%227a67a070-8ce9-4692-b1af-bf788306bc66%22%2c%22Oid%22%3a%2229c7…> .