Факултетот за туризам и угостителство – Охрид е сертифициран член на Institute of Hospitality – London спонзориран од La Fondation Pour la Formation Hoteliere – Geneva.

 

Почитувани студенти,

Топло Ви препорачуваме да ги разгледате материјалите и да се регистрирате со што ќе станете член на Institute of Hospitality.

Бенефитите од Вашето членство во IoH се наведени во материјалите кои можете да ги погледнете ТУКА.

РЕГИСТРИРАЊЕТО Е БЕСПЛАТНО