Акти

СТАТУТ НА ФАКУЛТЕТ ЗА ТУРИЗАМ И УГОСТИТЕЛСТВО – ОХРИД

 
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Симни [784.21 KB]

Решенија за акредитирани студиски програми

 

ДЕЛОВНИК за работа на Наставно – научниот совет на Факултетот за туризам  и угостителство – Охрид

 

Кандидатите кои поднесле пријава за прв циклус на студии во вториот уписен рок треба да се запишат на 24.09.2021 година во просториите на ФТУ.

Повеќе информации на страницата на УПИСИ