About bojan2

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far bojan2 has created 743 blog entries.
23 05, 2022

СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ НА КОЛОКВИУМ ПО ПРЕТПРИЕМНИШТВО, СТАТИСТИЧКИ МЕТОДИ И КОМУНИКАЦИИ ВО ТУРИЗМОТ НА 26.05.2022 ВО 10 ч.

2022-05-23T20:51:13+00:00мај 23, 2022|Огласна табла, Прв циклус|

СООПШТЕНИЕ-ЗА-ЗАКАЖУВАЊЕ-НА-КОЛОКВИУМ-ПО-ПРЕТПРИЕМНИШТВО-СТАТИСТИЧКИ-МЕТОДИ-И-КОМУНИКАЦИИ-ВО-ТУРИЗМОТ-НА-26.05.2022-ВО-10-ч.docx

Go to Top