About bojan2

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far bojan2 has created 743 blog entries.
4 05, 2022

РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАНИТЕ ИСПИТИ – ОСНОВИ НА ТУРИЗАМ, ТУРИСТИЧКА ГЕОГРАФИЈА и МЕНАЏМЕНТ СО ПРИРОДНИ РЕСУРСИ кај Доц. Д-р Михаел Ристески – АПРИЛСКА СЕСИЈА 2021-22

2022-05-04T11:50:12+00:00мај 4, 2022|Огласна табла, Прв циклус, Резултати Прв Циклус|

INTERNET-rez.-ISPIT-osn.tur_.-menadz.-so-prir.-resur.-APRIL-2022.pdf

29 04, 2022

СООПШТЕНИЕ ЗА ПРЕЗАКАЖУВАЊЕ ИСПИТИ – КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО, ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО – ПРОФ. САШО КОРУНОВСКИ – АПРИЛСКА СЕСИЈА 2021-22

2022-04-29T12:20:20+00:00април 29, 2022|Огласна табла, Прв циклус, Резултати Прв Циклус|

Им се соопштува на студентите кои ги полагаат испитите кај [...]

Go to Top