Author: FTU

Се известуваат студентите дека I колоквиум по предметот Познавање на стока со наука за исхрана ќе се одржи со физичко присуство на ден 01.12. со почеток во 12 часот, а I колоквиум по предметот Царинско познавање на стоката ќе се одржи со физичко присуство на...