Author: FTU

Вториот колоквиум и испитот по Криминалистичка техника ќе се одржи - online на 13.07.2020 во 12 часот. > OH-BFK-Rezultati-po-Krim.Teh.od-1.Kolokvium-i-Ispit-juni-2020.pdf...

Испитите кај проф. Д-р Снежана Дичевска во втората декада во јунскиот испитен рок ќе се одржат на ден 16.07.2020 (четврток) во 10 часот....

Замолуваме студентите доколку не добиле покана за онлајн предавањето на мејл, да проверат во Spam сандачето, а оние студенти на кои воопшто не им стигнал мејл да се обратат кај м-р Климент Арнаудов (или на неговиот мејл kliment_miko@yahoo.com) најдоцна до ден 07.07 (вторник) за да...

Се извествуваат студентите на насоките ТУРИЗАМ, ХРМ и ГИД (Гастрономија) дека на вашите мејл адреси испратен ви е линк преку кој ќе треба да го потврдите вашето присуство на закажаното онлајн предавање. Напоменуваме дека студентите кои нема да го следат истото не ќе добијат потпис...

Им се соопштува на студентите дека испитите по предметите КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО и ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО во ВТОРА ДЕКАДА се презакажуваат на ден 09.07.2020 - ЧЕТВРТОК во 12:00 часот Проф. Д-р Сашо Коруновски...