Author: FTU

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГО СЛУШААТ ПРЕДМЕТОТ ХРАНА И КУЛТУРА КАЈ ПРОФ. САШО КОРУНОВСКИ ВО ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР НА УЧЕБНАТА 2018/19 ГОДИНА ДЕКА СЛЕДНОТО ПРЕДАВАЊЕ СЕ ЗАКАЖУВА ЗА ДЕН 22.05.2019 – СРЕДА ВО 13:00 ЧАСОТ Предметен наставник: Проф. Д-р Сашо Коруновски...

Почитувани студенти, Колоквиумите по предметите Институции на пензиски систем и Односи со јавност кај професорот Јове Кекеновски ќе се одржат на 29ти мај во 12 часот. Со почит, Проф. д-р. Јове Кекеновски...

Поправниот колоквиум по предметот КРИМИНОЛОГИЈА кај Проф.д-р Пере Аслимоски ќе се одржи во Четврток (16.05.2019) во 12:00 часот. Проф.д-р Пере Аслимоски...