Author: FTU

Се известуваат сите студенти кои во летниот семестар 2020 слушаат предмети кај Проф.д-р Мирјана Секуловска дека предавањата ќе се одржуваат во следниве термини: - Менаџмент информациски ситеми (сите насоки) - Вторник (25.02.2020) со почеток од 12: 00 часот - Управување со синџир на снабдување (МУС...

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Менаџмент на човечки ресурси дека часовите ќе се одржуваат секоја среда во 09.00 часот. Проф. д-р Габриела Ракичевиќ...